pic

Bas Haarhuis

Raadslid, Albergen

Mijn naam is Bas Haarhuis. Ik ben 22 jaar oud en sinds maart 2023 raadslid bij Keerpunt22. Naast mijn rol als volksvertegenwoordiger ben ik ook werkzaam als bedrijvenparkmanager en zet ik mij in als vice-voorzitter bij PSV. Het Twentse Ros Albergen.

Als inwoner van de gemeente Tubbergen praat ik graag over waar ik vandaan kom. Door mij in te zetten voor deze gemeente en haar inwoners hoop ik dit gevoel te waarborgen en te delen met anderen. Daarnaast vind ik het belangrijk dat lijnen tussen inwoners en de gemeente kort blijven en dat de politiek goed te begrijpen is, zo blijft politiek voor iedereen toegankelijk. Mocht je ideeën of tips hebben, dan mag je altijd contact met mij opnemen.

Kwaliteiten die onze eigen ondernemers bezitten moeten zoveel mogelijk benut worden. Initiatieven vanuit ondernemers, verenigingen en andere groeperingen moeten worden gestimuleerd en gewaardeerd. Verder vind ik het heel belangrijk dat jongeren zich ook mengen en interesseren in de politiek en het openbaar bestuur. Met mekaar, veur mekaar!

  • Leeftijd:22
  • Woonplaats:Albergen
  • Social Media: