pic

Werkbezoek Gebroeders Oude Lenferink B.V.

juli 25, 2023

Afgelopen zaterdag 22 juli zijn wij op bezoek geweest bij Gebr. Oude Lenferink B.V. in Fleringen. Hier werden wij bijgepraat over het opwekken van groen gas.

Op de locatie in Fleringen wordt momenteel elk uur 500 mยณ groen gas geleverd op het net, ๐Ÿ๐Ÿ–% van het totale gasgebruik in de gemeente Tubbergen wordt hier geproduceerd. In de toekomst zal dit zelfs naar 850mยณ groen gas per uur gaan. De installatie die dit mogelijk maakt zet biogas om in groen gas van aardgaskwaliteit. Dit gebeurd door middel van een co-vergister. Co-vergisting is de vergisting van dierlijke mest aangevuld met erkende co-stromen uit bijvoorbeeld de voedingsindustrie. Naast gas wordt er ook elektriciteit geproduceerd die wordt gebruikt voor de eigen varkensstallen.

Een mooie manier van duurzaam ondernemen. Keerpunt22 is voorstander van kleinschalige lokale opwek en energiebesparende maatregelen.โ™ป๏ธ

๐†๐ž๐›๐ซ๐จ๐ž๐๐ž๐ซ๐ฌ ๐Ž๐ฎ๐๐ž ๐‹๐ž๐ง๐Ÿ๐ž๐ซ๐ข๐ง๐ค ๐.๐•. bedankt voor jullie gastvrijheid!

Categorieรซn

Populaire berichten